UNEXPECTED MUSEUM PART 1 (DAY 4)

             Hello! And it will be a day in which I did not in his native city and the sea! I do not like to photograph the sea because it seems to me that when I do, I do not come back. So I do not take pictures of the sea that I returned again

             And when we were almost near the sea (20 km) we see an unusual museum of military equipment. And he was a very big that I did not pass the whole it was very difficult for me because I like the sea. I liked the fact that I could touch the iron-on art.

              I wanted you to make high-quality photos but there were a lot of people and I stood there and waited until they finish. Some photos are people so please excuse me.
          
            If you have any questions please contact me on e-mail: merkulovalarisa.32@gmail.com

           Всем привет! И это будет день в котором я уже не в родном городе , а на море! Я не очень люблю фотографировать море потому что мне кажется , что когда я это делаю, то я больше не вернусь . Поэтому я не фотографирую море чтобы я опять возвратилась

И когда мы были почти возле море(20 км) то мы увидили необычный музей военной техники. И он был очень большой что я не обошла весь это было очень трудно для меня, потому что я хотела на море. Мне там понравилось то что я могла потрогать то железо на техники.

Я хотела вам сделать качественные фотографии но было очень много людей и я стояла и ждала , когда они закончат. На некоторых фотографий есть люди так что прошу меня извинить.











Post a Comment